Eleana Hotel. Apartments in Ireon - Samos

Get away from it all

 

 

Hvordan reise til Samos.

 

Det er flere måter å komme seg fra Norge til Samos på. I turistsesongen som varer fra midten av mai til midten av oktober vil nok de fleste charterfly fra Gardermoen til flyplassen på Samos. Tre charterselskap deler på et fly i uken med avgang søndag morgen fra Gardermoen.

På grunn av få flyseter fra Norge er det mange som er bosatt i østlandsområdet som reiser fra Göteborg når de skal på ferie til Samos. Det kan også være rimeligere turer å få der.

Flynettet og båtruter i den greske øyverdenen er godt utbygd. Det gir muligheter til å nå Samos med fly via en annen øy. Et kjent norsk flyselskap begynner med turer til Kos sommeren 2006. Fra Kos kan du enten reise med fly til Samos eller du kan komme dit med båt i løpet av 3 ½ time. Det er fullt ut mulig å ta fly til andre øyer også for siden å komme videre til Samos med fly eller båt. Øyhopping er jo et kjent begrep for mange.

Utenfor turistsesongen kan en ta rutefly via Athen til Samos. For de som har tilgang til Internet vil det lønne seg å sjekke flere flyselskap både når det gjelde ruteforbindelser og priser

 

Welcome

Recent Photos

Newest Members

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.